Желим да 1.602 пута јавно изразим саучешће, извињење и осуду злочина над дјецом Опкољеног Сарајева

0
5976

Претраживач Google објавио је да је преко двадесет хиљада пута објављена инфромација о 1.602 убијене дјеце у Опкољеном Сарајеву. Међутим, ни у једној објави нема верификованог списка убијене дјеце Опкољеног Сарајева.

Предраг Благовчанин у ауторском тексту “Младић је монструм којег се Срби морају стидјети”, који је објављен на порталу tacno.net, 22.11.2017. године у 15.40 (http://www.tacno.net/sarajevo/predrag-blagovcanin-mladic-je-monstrum-kojeg-se-srbi-moraju-stidjeti/) изјавио је:

Правда за жртве Сребренице, Приједора, Сарајева и хиљаду петсто дјеце убијене у овом граду не постоји нити се на било који начин трагедија и бол могу компензирати…”

Овом приликом наглажавам дио његове изјаве : “..Сарајева и хиљаду петсто убијене дјеце у овом граду…”

Више пута он је изнио у јавним наступима ову инфромацију о ратном злочину над дјецом Опкољеног Сарајева, и надам се да он има информације, податке о овом злочину, одређени извор, па ме је то понукало да упутим сљедећу јавну молбу аутору:

Молим ПРЕДРАГА БЛАГОВЧАНИНА, ДА МИ ДОСТАВИ, У РАЗУМНОМ РОКУ, У INBOX НА МОМ FACEBOOK ПРОФИЛУ СПИСАК ОД 1.602 УБИЈЕНЕ ДЈЕЦЕ ОПКОЉЕНОГ САРАЈЕВА. ЖЕЛИМ ДА 1.602 ДАНА НА СВОМ ЗИДУ НА FACEBOOK ОБЈАВИМ ПО ЈЕДНО ИМЕ ЖРТВЕ И ИЗВИНИМ СЕ ЗА ЗЛОЧИН ПРЕМА ТОМ ДЈЕТЕТУ КОЈИ СУ ПОЧИНИЛИ СРБИ!, као мој лични допринос јавног признања те трагедије, изражавања саучешћа породицама убијене дјеце и осуде злочина над невином дјецом!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име