Говедарица искључио Обрена Петровића из СДС-а

1
566

Лидер СДС Вукота Говедарица искључио је из странке Обрена Петровића, досадашњег предсједника Градског одбора СДС у Добоју.

-С обзиром на ставове, изнесене у јавности, а који нису у складу са званичном политиком Српске демократске странке, Обрен Петровић више није члан СДС-а због чега је данас избрисан из чланства Српске демократске странке – рекао је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.

Како је саопштено из СДС, Говедарица је позвао одговорне и поштене чланове и симпатизере СДС-а у Добоју да се што прије организују и сачувају странку од мешетара и трговаца.

-СДС у Добоју не смије да изгуби на тежини и треба да се врати оној политици и путу који је водио покојни Бранислав Гарић. Заједно ћемо пребродити и ове тешке дане тако што нећемо дозволити да нас неодговорни појединци јефтино продају и изручују онима који хоће да СДС нестане – поручио је предсједник СДС-а.

Истакао је да ће се органи странке ускоро изјаснити о свим отвореним питањима и да ће СДС из овога изаћи заједно, чвршћи и јачи, без обзира на одлазак појединаца којима очито и није било мјесто у СДС-у.

-СДС, баш као и Република Српска, мора се очистити од корумпираних појединаца чији је једини интерес да што више гомилају лично богаство и то све под плаштом заштите Републике Српске и српског народа – закључио је Говедарица.

1 коментар

  1. Svaka cast. Tako se postaje lider, a osim toga na ovim izborima ste dobili glasove da se borite protiv rezima a ne da budete uz rezim. Politika jeste prevrtljiva, ali treba biti covjek i ne pokleknuti zarad vlastitih interesa i interesa i pojedinaca, kao sto su pjedini potrcali.. svaka cast Vukota.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име