Хуманитарна утакмица за нашег суграђанина Остоју Авлијаша

0
245

У суботу, 30. марта са почетком у 16:30 часова у дворани “Пеки” у Палама, одиграће се утакмица 22. кола Прве лиге Репиблике Српске између КК “Обилић” и КК “Приједор”.

Најављена утакмица осим такмичарског има и хуманитарни карактер и сав прикупљени приход, којег можете оставити у кутији на улазу у дворану, биће уплаћен на рачун нашег суграђанина Остоје Авлијаша.

Остоја Авлијаш се налази у тешкој животној ситуацији и потребна му је помоћ добрих људи.

Остоја се тренутно налази на лијечењу након што су му дијагностиковани тежи психички поремећаји. Осим тога, он нема финансијска примања која су му неопходна за живот и лијечење!

Предсједник КК “Обилић” Младен Копривица позвао је све људе добре воље да, уколико су у могућности, дају свој скромни допринос како би бар на неки начин помогли свом суграђанину.

Грађани Источног Сарајева  су много пута показали своју хуманост, зато не сумњам да ће се и овај пут одазвати у великом броју. Остоја је узоран грађанин и заслужује да му помогнемо, у своје име и име играча КК “Обилића” унапријед се захваљујем на свима који одлуче да дођу на утакмицу и пруже свој скромни допринос”, истакао је Копривица.

Помозимо нашем суграђанину, јер наше мало некоме значи много! Будимо хумани.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име