На сајму промовисан бањски туризам Српске

0
107

На 41. Међународном сајму туризма у Београду данас је промовисан бањски туризам у Републици Српској, а публика је имала прилику да види промотивне филмове о бањама “Мљечаница”, “Слатина”, “Кулаши”, “Лакташи”, “Врућица”, “Дворови” и “Вилина Влас”.
Директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић рекао је овом приликом да је бањски туризам један од најзначајнијих туристичких производа Српске, што је илустровао чињеницом да је у прошлој години од 930.000 ноћења њих 330.000 остварено у бањама.

Он је позвао присутне да посјете неку од бања Српске, као и да се на штанду Туристичке организације Републике Српске и Представништва Републике Српске информишу шта је то што Српска нуди, шта је данас и шта жели бити у будућности.

Предсједник “Групације бања Српске” Александар Радошевић рекао је да су Српска и Србија толико повезане да их само формално дијеле “кућице на Дрини”, тако да се гости из Србије који дођу у Српску могу осјећати као да су ту домаћи.

Драгана Шобот је у име Привредне коморе Републике Српске исказала задовољство јер се бање Српске групно представљају на најпрестижнијем сајму у региону, а ријеч је о једном од најзначајнијих туристичких производа Српске.

 

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име