Лични став: Пријетње Србима отказом у Оружаним снагама БиХ ( ВИДЕО)

0
1147

“На Божић, 7. јануара изашао је снимак два припадника Оружаних снага БиХ српске националности на друштвеној мрежи. На снимку се чује како пјевају “Три Божићна не дам дана, за хиљаде рамазана”. Након тога су им почеле стизати многобројне поруке пријетећег садржаја, пријетећи губитком посла и угрожавајући сигурност њихових најближих.

Потом низ босанско-херцеговачких портала истовремено почињу објављивати тај снимак позивајући на јавни линч. Оно што је засметало људима који познају ову двојицу припадника ОС БиХ је што су овакви и слични снимци од стране припадника ОС БиХ других националности објављивани немало пута до сада без икаквих посљедица по актере тих снимака или објава.

Најбољи доказ за то је и реакција припаднице ОС БИХ Е. К. која је такође на друштвеној мрежи на најгори могући и најувредљивији начин прокоментарисала њихову објаву.

Ово је само један у низу примитивних реакција припадника ОС БИХ и цивила бошњачке националности. Иако је њена објава на друштвеним мрежама данас од 10 часова реакција српских медија је изостала. Не могу да се отмем утиску да се примјењују двоструки стандарди према српским припадницима ОС БиХ. Ја сам такође припадник ОС БиХ  и радим са овом двојицом припадника и са сигурношћу тврдим да њихова намјера није била никакав вид вријеђања, омаловажавања других вјера и националности већ величање сопствене.“

Погледајте ВИДЕО снимак.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име