Асиметричне и траперице са везом нови хит

0
198

Посљедњих неколико сезона виђали смо најразличитије верзије траперица које је популаризовао “Vetements”, a “Y/Project” је својим изведбама отишао и корак даље па смо током протекле године могли да носимо траперице слојевитих ногавица, као и оне које су асиметричне у струку.

Сада је на ред дошло нешто сасвим ново, а ријеч је о траперицама потпуно различитих асиметричних ногавица, за чији је дизајн заслужан украјински бренд “Ksenia Schnaider”. Ове траперице заиста изгледају необично, али дјевојке које преферирају уникатан стил се не либе да их обуку.

Надреална мода

Модна библија “Vogue” такође не крије одушевљење украјинским брендом, а њихов нови модел траперица представљен у склопу пре-фал колекције, према њиховом предвиђању, нови су велики тренд у свијету.

Према ријечима дизајнера који раде за “Ksenia Schnaider”, нови модел траперица, које ће се ускоро наћи у продаји и у домаћим бутицима, заправо представља њихова два најпродаванија модела: траперице широких ногавица и „mom jeans“ високог струка.

Иако овај нови модел траперица, који према мишљењу магазина “Vogue” има потенцијал да постане велики модни хит, није претјерано револуционаран, оснивачица овог украјинског бренда увјерена је да ће многима измамити осмијех на лице.

Такозвана надреална мода у коју свакако спадају необични модели траперица посљедњих сезона има велики одјек. Приликом доношења одлуке о ношењу бизарних модела траперица и те како узмите у обзир њихов помакнут изглед, комбинујући их с класичним, минималистичким комадима чистих линија.

Вез на траперицама

Вез је у 2018. имао свој мали повратак, а велике ствари му тек предстоје у години која је пред нама. Добра ствар је што не морате бацати паре на куповину нових фармерки, већ можете сами да их освјежите све популарнијим текстилним тетоважама. Ово ће им дати романтични обрт и посебну ноту женствености која код овог материјала некад умије да изостане.

Ако сте међу онима који су на Fashion TV-u прије скоро двије деценије парили очи на све те фармерке са лудим детаљима по дну, долази ваше вријеме. Перје, перлице, машне, шлицеви – долази у обзир све што разбија монотонију обичног поруба.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име