Аутобуси градског саобраћаја у знаку EYOF 2019

0
387

Град Источно Сарајево, у оквиру промотивних активности у вези са организацијом ЕYОF-а 2019, извршио је брендирање аутобуса градског саобраћаја, како би и на тај начин био истакнут значај овог великог спортског такмичења и наглашен допринос ширењу олимпијског духа у Источном Сарајеву.

Грађани Источног Сарајева данас су, испред зграде Градске управе, имали прилику да виде аутобусе са ознакама ЕYОF-а 2019, који ће наредних дана саобраћати на редовним линијама у нашем граду и вршити превоз на борилишта.

Начелник Одјељења за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове Небојша Џебо рекао је да се бренирањем аутобуса градског превоза додатно истиче значај овог великог догађаја.

Представници Града Источно Сарајево се, као што видите, труде на све могуће начине да промовишемо наш град и олимпијаду  ЕYОF-а 2019. Градска управа ће, у сарадњи са локалним превозницима, од понедjељка, финансирати бесплатан организован превоз ученика из школа са подручја града на борилишта на Јахорини, Двориштима и дворани „Пеки“ на Палама, како би омогућили што већем броју дјеце и младих људи да присуствују неком од такмичења, јер је ово управо олимпијада младих“, рекао је Џебо.

„Желим да обавијестим јавност Источног Сарајева да ћемо у наредним данима ову кружну раскрсницу у улици Стефана Немање према Јахорини обиљежити великим свијетлећим олимпијским круговима, јер Источно Сарајево заслужује да има једно такво обиљежје“, нагласио је Џебо.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име