Бјелица подржао кандидатуру Миличевића

0
246
Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија

Када неко успије да побједи толико пута на изборима у својој локалној средини, средини која га веома добро познаје, те га управо због тога поштује и цијени, најбољи је показатељ како се може и како се треба радити, рекао је потпредсједник СДС Милован Бјелица говорећи о начелнику Теслића Милану Миличевићу.

– Бити уз своје грађане, слушати их и уважавати њихово мишљење, те препознати потребе сваког човјека и заједнице. Е таквог човјека ми требамо на функцији предсјединка државотворне организације каква је Српска демократска странка – рекао је он.

Бјелица тврди да је Милан Миличевић дјелујући у својој општини, постао препознатљив у свакој општини у Републици Српској.

– Не само да успјешно добија изборе, него се одлично носи и са притиском и руководи ванредним ситуацијама, као што је то био случај са недавно одржаним референдумом за његов опозив. Снагом своје личности, организационим способностима, чак и без неке подршке врха сопствене странке, успио је да до ногу потуче своје политичке противнике – рекао је он.

Каже да сматра да је господин Миличевић кадар да свој модел и начин рада, свој патриотизам и опхођење како према грађанима, тако и према свим члановима странке, али и другим политичким субјектима у Српској и БиХ, примјени на читаву организацију СДС-а.

– То је видљиво из сваког његовог обраћања и јавног наступа, просто јер не дијели странку на побједнике и губитнике, иако је он увијек побједник. Не дијели ни Републику Српску на “исток и запад”, јер је човјек и са истока и са запада, једноставно човјек Републике Српске. Мора се истаћи да он не гради, нити је градио своју каријеру додворавајући се било коме, нити стварајући непријатеље и противнке – наводи он.

Бјелица: Он је идеалан кандидат

Закључује да је због свега овога сигуран да народ Романије дијели његово мишљење да је Милан Миличевић идеалан кандидат за предсједника Српске демократске странке.

– У томе има пуну подршку мене лично, мојих срадника и нароада Сарајевско-романијске регије – рекао је Бјелица.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име