BMW објавио нове фотографије модела X7

0
527

BMW је објавио неколико нових фотографија на којима се дјелимично може видјети њихов највећи X модел који ће своје мјесто под сунцем потражити у категорији најлуксузнијих СУВ-ова.

BMW је концептно издање свог највећег СУВ-а публици премијерно представио на посљедњем Сајму аутомобила у Франкфурту, а у међувремену су први претпродукцијски примјерци сишли с производних трака творнице у Спартанбургу (САД).

У њемачкој аутомобилској компанији кажу да ће X7 у коначној продукцијској форми бити представљен крајем наредне године, а производиће се у споменутим производним погонима паралелно с актуелним моделима X5 и X6.

На фотографијама претпродукцијског модела видљиво је да у BMW-у нису одустали од енормно великих “бубрега” испред хладњака који су подијелили мишљења, а неколико осталих детаља (заједно с укупним мјерама) јасно показује категорију у којој ће X7 тражити своје будуће купце.

Технички детаљи продукцијске верзије још увијек нису познати, а већ се зна да ће аутомобил имати три реда сједишта. Први примјерци у продајне салоне требали би стићи почетком 2019. године.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име