Будимо хумани: Једногодишњем Александру треба наша помоћ!

0
5450

Једногодишњем Александру Гајићу из Зворника дијагностификован је риједак и агресиван тумор на малом мозгу и хитно му је потребно љечење у Њемачкој за шта је неопходно обезбиједити око 200. 000 евра. Његови родитељи моле све људе добре воље да им помогну да што прије сакупе тај новац, јер је у питању живот њихове бебе.

„Када је почео да криви главу на десну страну одвели смо га код љекара гдје је установљена ријетка и агресивна врста тумора на малом мозгу. Оперисан је у Београду и тада је тумор извађен, али су нам доктори рекли да су присутне ћелије које могу угрозити и остале виталне органе, па је неопходан одлазак у Њемачку гдје би се вршила протонска зрачења“, каже Александров отац Жељко.

За одлазак на лијечење и зрачења у Њемачку неопходно је 200.000 евра, а његови родитељи који живе у зворничком селу Томанићи те паре немају, јер немају ни сталне послове.

Мали Александар је велики борац, али је у последње вријеме поново почео често да повраћа и има тикове на једном оку. Опасна болест пријети да му угрози живот, али наде има. Надамо се помоћи племенитих људи, који ће својим новчаним прилозима помоћи да једногодишњи Александар отпутује у Њемачку и то што прије, јер је сваки дан драгоцјен за његово излијечење.

Број телефона за помоћ: 066/ 614 – 365

Број жиро-рачуна: 562 – 003 – 81433983 – 77

(уплате из БиХ на име Жељко Гајић)

IBAN BA: 395620038143424761

SWIFT BIC: RAZBBA22

(уплате из иностранства)

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име