Цијелом комшилуку платио јулске рачуне за комуналије

0
581

Један Трстеничанин, за којег се претпоставља да живи и ради у иностранству, платио је унапријед све јулске рачуне за цијели комшилук.

Наиме, овај добронамјерни човјек дошао је пред шалтер овог предузећа, гдје је била велика гужва, сa намјером да се распита да ли је могуће да за цијелу зграду гдје има стан уплати аванс за комуналне услуге.

„Када смо му одговорили да је авансна уплата могућа, уплатио је по 1.000 динара за сваки стан у згради, што отприлике одговара мјесечном износу потрошње у тој мањој вишеспратници у Трстенику“, каже, за “Новости”, службеница Биљана Андрејић,.

„Била сам затечена, јер за осам година, колико радим, ништа слично нисам видела. Рекла сам му: “Свака вам част”, а он се насмијао и рекао: “Само сам хтио да обрадујем комшије, не виђамо се баш често.”

Како су станари ове зграде уредне платише, сада ће бити мирни све до септембра, будући да су им плаћени и јулски рачуни, који на наплату стижу у августу.

Комуналије у овој општини, гдје живи готово 43.000 људи, подразумијевају накнаду за коришћење воде, канализацију, изношење смећа… ЈКП “Комстан” брине и о пијацама, уређењу града и зелених површина.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име