Чланови групе „Правда за Давида“ бијесни на Станивуковића

0
1880
Фото: ДЕјан Божић/РАС Србија

Поједини истакнути чланови групе „Правда за Давида“ огласили су се након синоћњег протеста у Бањалуци на друштвеним мрежама и окривили посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Драшка Станивуковића да је искористио групу за остварење својих циљева.

У статусу на Фејсбуку једног од чланова групе наводи се да се неко (мислећи на Станивуковића) синоћ није налазио на Тргу када је дошла специјална полиција, те да је дошао касније и „слободан прави објаве о тортури полиције, док сам себи не инсценира неко ново драматично хапшење“.

– Тај неко је морална наказа, авет без образа и части, који је спреман да све жртвује зарад свог интереса! Неко коме мртво дијете, као ни голоруки народ на тргу не значи апсолутно ништа сем промоције и циља да се угуши незадовољство народа – наведено је у статусу члана групе „Правда за Давида“, а објаву прати низ негативних коментара упућених Станивуковићу.

У једном од статуса наводи се да „испред РТРС-а није било полиције и да је Давор (Драгичевић) учинио само корак кроз отворена врата, био би осуђен на 15 година затвора због покушаја државног удара“.

– То је замка која му је била припремљена под притисцима да је већ превише рокова дао и да је вријеме да нешто конкретно учини. Разговарао сам јутрос са Драшком, потврдио ми је његову идеју упада у РТРС, а на питање шта даље није имао одговор. Одговор знају његови шефови, који су Давора планирали осудити на 15 година, а Драшка представити као народног хероја – додаје се у статусу једног од чланова групе „Правда за Давида“.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име