Чланови општинског одбора ДНС Источна Илиџа напустили странку

0
1192

Чланови Општинског одбора Демократског народног савеза /ДНС/ Источна Илиџа једногласно су донијели одлуку о иступању из чланства ове странке, због, како је наведено, незадовољства радом и организацијом ДНС-а у протеклом периоду.
Из странке су иступили сви чланови који су присуствовали јучерашњој сједници Општинског одбора ДНС-а, што је више од 65 одсто укупног чланства ове странке у Источној Илиџи, саопштено је из Општинског одбора ДНС-а.

Одлуку о иступању из странке подржали су функционери ДНС-а из Источне Илиџе, као и дио општинског и градског одборничког клуба.

Током сједнице, којој није присуствовало руководство општинске организације ДНС-а, разговарано је о актуелној политичкој ситуацији након протеклих избора и дешавањима унутар странке.

У саопштењу је истакнуто да ће, сада већ бивши чланови ове странке, те функционери свој политички ангажман наставити у новој странци, која ће бити формирана на темељима Независног демократског клуба у Народној скупштини Републике Српске.

Чланови који су присуствовали јучерашњој сједници подржали су идеје и визију Недељка Чубриловића и дали му пуну подршку у формирању нове политичке партије.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име