Ћосић: СНСД нема алтернативу у Источном Новом Сарајеву

0
1142

Предсједник Регионалног одбора СНСД-а Љубиша Ћосић изјавио је вечерас да је СНСД политичка партија која нема алтернативу у општини Источно Ново Сарајево.

“Чини нам се да је опозиција потпуно разбијена, безидејна и заснована само на нереалним критикама”, рекао је Ћосић Срни уочи почетка Локалног савјетовања СНСД-а Општинског одбора Источно Ново Сарајево.

Он је навео да је вечерашње савјетовање организовано према угледу на савјетовање које је Главни одбор СНСД-а за све одборнике, функционере и чланове пратије које су делегирали општински одбори из цијеле Српске недавно организовао у Бијељини.

“Поучени позитивном причом и одзивом тог савјетовања, одлучили смо да у години која није изборна окупимо све чланове мјесних одбора, активисте, људе који су у партији и раде у континуитету за СНСД. Желимо да им излагањима начелника општинских одјељења, директора јавних предузећа, али и посланика у Народној скупштини Српске и Представничког дома парламента БиХ предочимо шта то СНСД ради у локалној заједници”, рекао је Ћосић.

Према његовим ријечима, циље је да за два и по до три часа члановима и симпатизерима буде представљено шта је до сада урађено и шта ће се радити у општини Источно Ново Сарајево.

“И у овој години, која није изборна, доста тога смо урадили у оквиру партије. Морам нагласити да ми никада нисмо партију и партијске људе везали за општину, односно тамо гдје имамо власт. Увијек је партијско функционисање одвојено од институционалног дјеловања, иако ми као чланови СНСД-а водимо институције као што је општина и јавна предузећа”, рекао је Ћосић.

Он је истакао да СНСД у Источном Новом Сарајеву добро сарађује са коалиционим партнерима који их, како каже, подржавају у тежњи да ову општину учине бољом.

Ћосић је нагласио да је вечерашњи скуп у потпуности окренут свему позитивном што СНСД жели да уради у овој локалној заједници, о развоју и јачању Источног Новог Сарајева, те да гости неће чути ниједну критику према опозицији.

Вечерашњем савјетовању присуствује и члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име