Ћосић: Заједништвом до напретка општине

1
252

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић поручио је данас поводом Спасовдана – крсне славе и Дана општине да само заједништво, саборност, искрен однос, разумијевање, љубав међу људима и локалној заједници могу довести до развоја ове општине.

“Међу нама може бити неразумијевања у дијелу који се односи на различита мишљења, али никада не смијемо дозволити да та неразумијевања превладају и да једни друге оговорамо и лоше мислимо”, рекао је Ћосић окупљеним званицама након славског обреда и ломљења славског колача.

Ћосић се присјетио и посебно наздравио борцима и официрима Војске Републике Српске, који су најзаслужнији за настанак и очување Источног Новог Сарајева.

“Сигуран сам да никада ниједна цивилна власт неће заборавити допринос који је 608 погинулих бораца Војске Републике Српске дало за ову општину, град Источно Сарајево, али и цијелу Сарајевско-романијску регију”, нагласио је Ћосић.

У наставку обиљежавања Спасовдана, данас ће у 18.00 часова испред зграде општине Источно Ново Сарајево кренути славска литија, а након тога предвиђено је полагање цвијећа на Споменику “Слава српском борцу”, прекопута општине.

Годишњи концерт Културно-умјетничког друштва “Славија” биће одржан у Спортској дворани “Славија” у 20.00 часова.

1 коментар

  1. Moze li nam opstinska administracija objasniti zasto placamo komunalnu naknadu ako nam se ispred zgrada ne vrsi odrzavanje zelenih povrsina…sve vise je samoorganizovanih stanara koji kose i kupuju raznorazne kosacice kako bi to izgledalo lijepo…iako placaju komunalnu naknadu…bilo bi lijepo kad bi svako svoje obaveze izvrsavao

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име