Данас отварање кружног тока у Источном Новом Сарајеву

12
3249

Вршилац дужности директора Јавног предузећа “Путеви Републике Српске” Ненад Нешић и начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић пустиће данас у саобраћај новоизграђену кружну раскрсницу у овој општини.

Пуштање у саобраћај кружног тока на раскрсници улица Иве Андрића, Николе Тесле и Војводе Радомира Путника планирано је за 12.00 часова, саопштено је из “Путева”.

Изградња ове кружне раскрснице почела је у мају, а радове је у потпуности финансирало Јавно предузеће “Путеви”, док је обавеза локалне заједнице била да ријеши имовинско-правне односе и изради пројекат.

12 коментара

  1. Svaka cast gospodinu Nesicu i nacelniku opstine da izvrsnom radu i zalaganju za svoju zajednicu. I ja sam vozac i samo mogu reci kruzni tok je ODLICAN, rijesio je problem saobracajne guzve u Lukavici, nadam se da ce uskoro i nacelnik opstine Istocna Ilidza predati dugo cuvani projekat za raskrsnicu na Kuli.
    Pohvalila bih rad gospodina Nesica jer to je covijek od rijeci koji odgovorno radi za svoj narog i uvijek je dostupan svim gradjanima kako svoje sarajevsko romanijske regije tako i cijele RS.

  2. Kako vas nije sramota da komentarisete negativno!Samo besposlicari koji nista nisu doprinijeli ovome gradu pljuju po svemu sto se uradi.Umjesto ispijanja kafa i negativnosti uradite nesto….Osvjestite se.Treba da budemo zahvalni svim ljudima koji nesto urade za nas grad i izbore se u tome!!

  3. Па, дииивно, још да освјештају оно ругло и све смо проблеме у саобраћају ријешили. Јуче сам десетак минута чекала аутобус на стајалишту близу овог “кружног тока” и својим очима гледала како се камиони, комбићи и аутобуси муче и вежу колону возила иза себе док прођу оне јаде од круга и силних острвцади около. Алал им вера! :/ Него, имам неку чоколаду, отворила бих је, али бојим се доћи ће хрпа политичара да тим поводом пресјецају врпце.

  4. Zar smiju doci i ono ruglo otvoriti..
    Mene bi bilo sramota. Pozvati investiroa na odgovornost za bacene pare, investitor je morao znati sta se pravi i kako ce na kraju izgledati pomenuti kruzni t.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име