Данас званично отварање мото-сезоне

0
564

Мото-клуб “Ноћни вукови” Републике Српске озваничиће данас почетак мото-сезоне обиласком споменика палим борцима и дефилеом улицама Пала.

Предсједник “Ноћних вукова” Републике Српске Слободан Тошић рекао је Срни да је окупљање мотоциклиста предвиђено на тениским теренима на Корану у 14.23 часова одакле ће кренути дефиле улицама Пала.

Он каже да је потом предвиђено полагање вијенаца на споменик погинулим борцима Отаџбинског рата 1992-1995. године, као и на споменик команданту елитне јединице Војске Републике Српске “Бели вукови” Срђану Кнежевићу. 

Тошић је најавио да ће на Палама данас бити отворена и клупска кућа “Ноћних вукова”.

Организатор окупљања мотоциклиста на Палама Жељко Стојановић каже да очекују госте из Србије и Русије, док је долазак најавио и други секретар руске Амбасаде у БиХ Антон Соколов. 

Он је навео да су “Ноћни вукови” организација мотоциклиста која је најпознатија и најбројнија у свијету, те да је у поређењу са другим мото-клубовима сврстана на прво мјесто.

Стојановић каже да Република Српска има своје “Ноћне вукове”, који ће данас отворити сезону на Палама, а вријеме окупљања у 14.23 има своју симболику и та сатница представља 14 и 23 слово руске азбуке. 

Након дефилеа улицама Пала, на Корану ће у 16.00 часова бити одржан свечани ручак, а дружење ће потом бити настављено уз бендове “Непознати аутор” и “Мезани”.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име