Детаљи убиства у Источном Сарајеву – Исповијест комшије

0
4461

Сједио сам у кући када сам чуо четири хица, одмах сам истрчао на балкон и видио сам комшију Синишу Миличевића како лежи на тротоару. Одмах сам у чарапама стрчао доле како бих му покушао помоћи, јер је још био жив.

Испричао је ово за Српскаинфо Видо Б., први комшија настрадалог Миличевића.

Синиша Миличевић звани Тигар убијен је ноћас у сачекуши испред своје зграде у Добробасанској улици у Источном Новом Сарајеву.

Нападач га је погодио са више хитаца и побјегао у непознатом правцу, а он је преминуо послије неколико часова у болници.

Истрагу су преузели Републичко тужилаштво и Управа за организовани и тешки криминалитет МУП РС.

Поменути комшија каже да је нападач у Тигра испалио четири метка са леђа.

– Када сам му пришао видио сам да крвари испод плећке, покушао сам му помоћи и позвао сам и Хитну помоћ и полицију. Ту се зауставио један комшија са џипом и ставили смо га у ауто и он га је одвезао у болницу у Касиндол. Био је још свјестан, међутим преминуо је на операционом столу – појашњава наш саговорник.

Каже да није никог видио да бјежи, али да је од комшија чуо да су са леђа видјели неког како трчи према хаустору супротне зграде и на себи је имао црну мајицу.

Када је у питању Миличевић, комшија Видо каже да је то био човјек за примјер, који је свима помогао.

– Када год су се скупљале паре за било шта, он је био први који би помогао. Држао је свадбени салон и кафић „Родео“ и од тога издржавао породицу. Ово је велики губитак за наш град – испричао је наш саговорник.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име