Добра припрема сезоне на Јахорини резултирала великим успјехом

1
241

Све претходне инвестиције и радови у Олимијском центру Јахорина итекако имају одличан ефекат већ у првом мјесецу рада скијалишта, саопштено је из овог центра.

Осим што је Јахорина прва у региону пустила скијалиште у рад већ 29. новембра, за мање од мјесец дана рада скијалишта забиљежени су незапамћено добри резултати у свим сегментима.

-Наиме, приходи само од продаје ски карата су у односу на мјесец децембар прошле године порасли су за 150 одсто док су од протекле двије године у збиру за исти период премашене за 45 одсто. Одлични резултати забиљежени су и порастом прихода од паркинга за чак 125 одсто који су већ сада једнаки као цијели мјесец децембар 2017. године али и  приходи од ски школе ОЦ Јахорина увећани су за 290 одсто у односу на претходну годину – наводи се у саопштењу.

Олимпијски центар Јахорина је за све посјетиоце припремио и предновогодишњи концерт Лепе Брене који ће се на Јахорини одржати 29. децембра са почетком у 20 часова, али и концерт Николе Роквића 30. децембра у хотелу Бистрица.

Карте за концерт Лепе Брене су у продаји у систему kupikartu.ba, те из ОЦ Јахорина  позивају све заинтересоване да купе своје карте на вријеме и уживају у садржајима ОЦ Јахорина и током новогодишњих празника.

-Јахорина наставља са одличним радом и обећава свим посјетиоцима зимску скијашку сезону испуњену занимљивим садржајима, новим догађајима али и никад бољим условима за скијање – наводи се у саопштењу.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име