Додик са 200 марака почастио раднике тунела Врандук

0
833

Откако су почели радови на реконструкцији тунела Врандук код Зенице, хиљаде возача који пролазе овом дионицом, осим што негодују због самих радова и километарских колона, доста критика упућују и на адресу радника.

И док су то сасвим “обични људи” који зарађују за своју плату, често се дешава да им возачи добацују, псују, а они пијани знају прећи у другу саобраћајницу и тако им угрозити животе, пише Аваз.

Међутим, да се знају десити и лијепе ствари, говори синоћњи примјер, када је тунелом, тврди радник фирме “Херинг”, која је и извођач радова на реконструкцији, прошао Милорад Додик, предсједавујући Предсједништва БиХ.

“И док нам појединци псују мајку, наишао је Милорад Додик кроз тунел и раднике почастио са 200 марака”, тврди радник.

Радници су се од тог новца почастили соковима, а итекако им значи што има и оних који разумију њихов труд који свакодневно улажу у радове на тунелу Врандук те да они раде онолико колико је заправо у њиховој могућности. На овом несвакидашњем гесту, поготово од члана Предсједништва БиХ, радници су неизмјерно захвални.

Иначе, рок за завршетак радова на тунелу Врандук је март наредне године, када ће бити окончан хаос који мјесецима влада на најфреквентнијем путу у Федерацији БиХ, оном М-17.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име