Доносимо све детаље наградне игре “10 рачуна изброји и стан освоји”

0
1659

Грађани заинтересовани за учешће у наградној игри “10 рачуна изброји и стан освоји” од понедјељка 15. јула могу предати попуњене коверте у било којој пословници пошта Републике Српске или поштанским сандучићима са чиме добијају шансу да освоје један од четири стана у Бањалуци.

Наиме, наградна игра тада и званично почиње, а трајаће све до 13. октобра, наводи се у правилима која ће званично бити објављена сутра.

Скупљају се фискални рачуни и слипови не старији од 1. јуна, издати на простору РС, без обзира на вриједност на њима, а право учешћа имају сва лица са пребивалиштем на територији БиХ који прихватају правила.

Учествовати не могу запослени у Kабинету Предсједника Владе Републике Српске, Генералном секретаријату, Министарству финансија, Пореској управи, Републичкој управи за игре на срећу, јавном предузећу „Поште Српске“ и у Удружењу економиста „SWOT“, који у сарадњи са Владом РС организују игру.

Станови површине од 53 до 67 квадратних метара налазе се у Kарађорђевој улици у Бањалуци на броју 79, а укупно вриједе преко пола милиона марака.

Будући власници ће бити познати од септембра до половине октобра, јер ће у том периоду бити организовна четири извлачења.

Kоверте се шаљу на адресу “10 рачуна изброји и стан освоји”, са читко написаним личним подацима и то именом, презименом, адресом пребивалишта и контакт телефоном, а поштанска услуга се неће наплаћивати, тако да је коверта једини трошак за такмичара.

Kоверте које нису послане путем поште су неважеће и не могу учествовати у наградној игри, а уколико таква коверта буде извучена, њен пошиљалац неће бити добитник награде”, наводи се у правилима игре.

Извлачење награда одржаће се јавно у директном ТВ преносу емисије на програму Радио телевизије Републике Српске у присуству петочлане Kомисије за праћење регуларности.

Наградну игру организује Влада Републике Српске у сарадњи са Удружењем економиста “SWOT” а њена сврха је подизање свијести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије те стимулација безготовинског плаћања као инструмента сузбијања сиве економије.

ДАТУМИ ИЗВЛАЧЕЊА
1. ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ 22. септембра 2019. године:

– Стан број 55, површине 53,15 м², по структури двособан, на шестом спрату у Kарађорђевој улици, на броју 79, Бањалука, по купопродајној цијени од 110.552 KМ;

2. ДРУГО ИЗВЛАЧЕЊЕ 29. септембра 2019. године:

– Стан број 49, површине 60,14 м², по структури двособан, на петом спрату у Kарађорђевој улици, на броју 79, Бањалука, по купопродајној цијени од 125.091,20 KМ;

3. ТРЕЋЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ 6. октобра 2019. године:

– Стан број 37, површине 64,95 м², по структури двособан, на четвртом спрату у Kарађорђевој улици, на броју 79, Бањалука, по купопродајној цијени од 135.096 KМ;

4. ЧЕТВРТО ИЗВЛАЧЕЊЕ 13. октобра 2019. године:

– Стан број 38, површине 67,60 м², по структури двособан, на четвртом спрату у Kарађорђевој улици, на броју 79, Бањалука, по купопродајној цијени од 140.608 KМ.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име