Дронови снимили убиство Оливера Ивановића?

0
303

Моменат убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића у Косовској Митровици највјероватније су забиљежиле камере беспилотних летјелица Кфора.

Међутим, како наводе “Вечерње новости”, тих снимака нема у истрази. Ријеч је о новом детаљу тог убиста које се догодило прије четири мјесеца.

Извори листа се питају како је могуће да нема видео-записа из дронова војне мисије, ако се зна да су двије летјелице малтене непрекидно на небу изнад Митровице? Сумњу буди и објашњење из истраге да 16. јануара, када је испред канцеларија своје странке убијен Ивановић, сателити нису могли да сниме убиство Ивановића, јер је била густа магла, иако метеоролози могу непобитно да докажу да је тог јутра видљивост била добра.

Оливерова супруга Милена каже да је Специјално тужилаштво у Приштини, које води истрагу, још није позвало да приложи изјаву, али очекује да ће је се сјетити.

“Нажалост, и послије четири мјесеца од убиства немам ништа ново да кажем. Никаквих информација немамо. Свакако нећемо мирно посматрати и чекати да се заборави. Питања ћемо постављати све док не добијемо одговор ко је убио Оливера”, каже она.

Истрагом су незадовољни и из Грађанске иницијативе Србија, демократија правда, који су данас саопштили да свима све више постаје јасно да је убиство њиховог лидера Оливера Ивановића политичко.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име