Други дан ОК Феста: Добра музика и врхунска забава на Тјентишту

0
424

Фестивалска еуфорија, прекрасни амбијент Тјентишта и добра музика и други дан „Нектар ОК Феста“ су посјетиоцима донијели осмијех на лице.

“Sensation OK” стејџ током другог дана угостио је “Обојени Програм” и “Atheist Rap”, који су измамили људе из шатора и најавили ноћ за памћење.

„Природа је овдје дивна и свака част кад може да се организује нешто на оваквом мјесту. Ја сам одушевљен, ми смо наступали већ на ОК фесту. Овдје је толико лијепо да нисмо могли да одолимо а да не дођемо и ове године“, рекли су нам чланови „Atheist Repa“.

Спектакл на главној бини су започели „Jinxi“, које је публика поздравила са одушевљењем.

„Нисам никад била овдје и не бих дошла да нисмо учесници овог лијепог фестивала. Доста је тешко доћи овдје, и онда вас дочека овако један прекрасан природни амбијент. Ово стварно изгледа феноменално. Чујем да је овдје публика дошла са свих страна свијета, у сред смо ничега, има нас много, и ово је један посебан догађај“, рекла је Јадранка Иваниш, пјевачица “Јинxа”.

Након њих на бини су се појавиле “Лету Штуке”, који су и раније наступали на ОК фестивал. Сјајна екипа која је у међувремену доживјела благу трансформацију, пошто је на позицију бубњара стигао Амар Чешљар, један од најбољих бубњара регије, који је својим присуством заокружио квалитет бенда и подигао живи звук на љествицу више.

„Вудсток се догодио у природи , нема разлога да и ми немамо нешто овако. Спој природе музике и умјетности је најбољи спој“, ријечи су Дине Шарана.

Спектакл и тренутак усијања који су сви чекали, десио се Џибонијевим изласком на бину. Пјесме попут “Људи, звири и бештимје”, “Чиним праву ствар”, “Не одустајем” и многих други одјекивали су долином Сутјеске на километре, а публика је сваку пјесму испратила дугим громогласним аплаузом.

„Људи. Најдражи су ми људи овдје на Тјентишту. Све је добронамјерно, чак и фамилијарно, то ми се заиста свиђа“, кратко и емотивно је прокоментарисао пјевач.

Врхунац одличне атмосфере и доброг провода доноси и последњи фестивалски дан, коју почиње на „Closing Summer“ стејџу са Ди-џеј тројком: Небс Јацк/Стефан Иванковић/Никола Тодоровић.

Тачно у 17 часова на „Sesation OK“ стејџу наступају: „Ритам нереда“ и „Orthodox celts“, док у финишу фестивалског програма на „Jägermeister“ стејџу-у наступају: Елементал, С.А.Р.С. и Рудиментал.

Последњи фестивалски дан публика ће испратити уз Реми из „Елементала“ и Васила Хаџиманова.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име