Џиу џицу клуб „Славија“ : Почетак нове сезоне у Херцег Новом

0
658

Џиу џицу клуб „Славија“ нову такмичарску сезону почиње учешћем на VI међународном турниру „Дани Мимозе“ који ће се одржати 3. фебруара у Херцег Новом у организацији џиу џицу клуба „Панда“ и црногорске џиу џицу федерације.

Боје Славије на овом турниру браниће осам такмичара:

  1. Шкрба Павле јуниори-62 kg fighting
  2. Драгаш Огњен кадети-66 kg fighting
  3. Бујак Давор кадети-81 kg fighting
  4. Јовановић Александар кадети-60 kg fighting
  5. Квргић Марко наде– 45 kg fighting
  6. Нинковић Никола кадети-73 kg fighting
  7. Нинковић Никола кадети-73 kg ne-waza
  8. Зиројевић Митар јуниори-77 kg fighting

Главни тренер клуба Данијел Блажић изјавио је да ће такмичари послије одређених базних припрема у јануару мјесецу одмјерити снаге са такмичарима из региона што ће бити прва провјера у овој години.

Циљ нам је надмашити резултате из протекле године, која је била најуспјешнија година од оснивања клуба“, изјавио је Данијел.

Данијел је нагласио да је у 2018. години клуб на десет такмичења у јапанској џиу џици освојио 65 златних,49 сребрених и 45 бронзаних медаља.

Наступили смо и на два такмичења бразилске џиу џице гдје смо освојили три златне, једну сребрену и пет бронзаних медаља што је укупно 168 медаља(68 златних, 50 сребрених и 50 бронзаних), додао је Блажић.

Џиу џицу клуб „Славија“ активно ради на промоцији здравог и активног живота, приближавању племенитог спорта суграђанима, као и упису нових чланова под паролом „Један више на тренингу,један мање на улици.“

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име