Ерос Рамацоти 24. септембра у Београду

0
157
Фото: Twitter

Славни италијански поп певач Ерос Рамацоти наступиће у београдској Штарк Арени 24. септембра у оквиру свјетске турнеје која почиње 17. фебруара, најавила је данас Сара Ђиганте из Charm Music Serbia која организује концерт.

Рамацоти  је објавио албум “Vita Ce N”e” у новембру прошле године на италијанском и шпанском језику и био је доступан фановима у сто земаља.

Албум чини 15 пјесама, а међу гостујућим извођачима нашла су се велика имена, као што су Luis Fonsi, Helen Fišer i Alesia Kara.

“Ерос Рамацоти  ће у оквиру своје свјетске турнеје одржати 95 концерата у 30 земаља на пет континената. Турнеју почиње у Минхену 17. фебруара. У Београд долази на почетку 3. дијела турнеје. Рамацоти је инсистирао да тај дио свјетске турнеје започне баш у Београду” казала је Сара Ђиганте.

“Одрастала сам уз његову музику и увјерена сам да ће концет у Београду бити посебан јер знам да Рамацоти има изванредне наступе уживо. Недавно је одржан музички фестивал Санремо и највише људи је гледало директан пренос тог догађаја баш у тренутку када је на сцену изашао Ерос Рамацоти . Још увијек не могу да кажем ко ће тачно бити гост Ероса Рамацотија  на његовом концерту у Београду, али могу да вам откријем да је ријеч о великој поп звијезди у Србији” казала је Ђиганте.

Давид Скалмани директор Италијанског института у Београду истакао је значај доласка велике италијанске звијезде у главни град Србије.

“Досадашње односе између Италиије и Србије су обележавали су догађаји из културе и уметности. Ерос Рамацоти  је један од италијанских умјетника који је у поп жанру признат у цијелом свијету. Радосни смо што ће се његов спектакуларни концерт одржати у Београду. Ерос Рамацоти  је понос наше музичке сцене и његов наступ у Београду је перфектан начин на да се прослави 140 година дипломатских односа између Србије и Италије” казао је Скалмани.

Горан Грбовић в.д. директор Штарк Арене каже да дискографија Ероса Рамацотија представља тријумф вољеног италијанског кантаутора у Србији.

Без сумње италијанска музика је радо слушана у Србији. Kанцона је кроз низ интерпретатора постала популарна у Србији. Рамацоти је свјетска звијезда коју ће Београд загрлити на изузетан начин, а сигуран сам да ће публика у Београду уживати” казао је Грбовић.  

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име