Говедарица: Дошло је вријеме за поштене!

7
2863

Кандидат Савеза за побједу, за предсједника Републике Српске, Вукота Говедарица рекао је вечерас у Источном Сарајеву да је дошло вријеме да шансу добију способни и поштени људи и да се Република Српска не дијели на источни и западни дио, већ да се развија подједнако, на бази ресурса које посједују локалне заједнице.

Говедарица је, прије почетка конвенције подручног одбора СДС-а Источна Илиџа, рекао новинарима да се изборна битка добија поштењем, знањем, марљивошћу, одговорношћу и заједништвом.

Он је истакао је дошло вријеме да подјеле буду замијењене јединством, јер је снага народа у заједништву.

“Ресурси ће од 7. октобра бити у функцији развоја да би људи остали у Српској, а не плијен појединаца. Окупимо се и саберимо се! То је наша основна порука. Јединствени можемо урадити пуно, а све да бисмо видјели будућност и перспективу у Републици Српској”, поручио је Говедарица и додао да је коначно дошло вријеме за поштене.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Јадранка Регоје рекла је да ће водити поштену борбу јер народ заслужује само поштене и управо онакве какав је предсједнички кандидат Вукота Говедарица и сви чланови који се налазе на листама.

„Сигурна сам да ћемо са оваквим људима доћи до побједе 7. октобра“, истакла је Регоје.

Кандидат Савеза за побједу за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три Горан Шеховац истакао је да се морају рјешавати статусна питања демобилисаних бораца чији је положај најлошији, као и запошљавање дјеце погинулих бораца.

Шеховац је напоменуо да мора бити направљен социјални програм да би се видјело ко је угрожен од бораца и да им држава мора дати мјесечни додатак.

„Вријеме је да ову државу води млад и образован човјек, а не човјек који је у рату дезертирао“, категоричан је Шеховац.

7 коментара

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име