Гугл мапе од сада приказују локације радара и у БиХ

0
366

Гугл Мапе је почео да добија одређене могућности које су раније биле доступне ексклузивно за њихову навигацијску апликацију – Waze.

Гугл је потврдио да пушта могућност за Гугл Мапе кориснике да виде ограничења брзине, полицијске радаре и мобилне полицијске радаре у више од 40 држава широм свијета која је од раније била доступна само на ограниченом броју тржишта.

Ова могућност је додата на Андроид и ИОС верзијама Гугл Мапе апликације. Возачи који користе ову апликацију на Андроиду моћи ће и сами пријавити локације радара за мјерење брзине које можда Гугл до тада није забиљежио, док ће власници ајфона моћи само виђети тренутно познате локације камера.

Гугл је потврдио пуну листу подржаних држава које од сада могу виђети радаре а то укључује: Аутралија, Бразил, У.С., Kанада, У.K., Индија, Мексико, Русија, Јапан, Андора, Босна и Херцеговина, Бугарска, Хрватска, Чешка, Естониа, Финска, Грчка, Мађарска, Исланд, Израел, Италија, Јордан, Kувајт, Латвиа, Литванија, Малта, Мароко, Намибиа, Холаднија, Норвешка, Оман, Пољска, Португал, Kатар, Румунија, Саудијска Арабија, Србија, Словачка, Јужна Африка, Шпанија, Шведска, Тунис и Зимбабве.

У случају да немате приказане локације радара, приликом навигације, ажурирајте Гугл мапе апликацију на свом телефону.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име