Хумани гест чланова Студентске позоришне трупе из Фоче

0
319

Чланови Студентске позоришне трупе из Фоче данас су додијелили пакетиће корисницима Сервис центра „Трачак наде” и тако им уљепшали предстојеће празнике. Новогодишње пакетиће добило је 68 особа са тешкоћама у развоју, колико  их је окупљено у локалном сервис центру.

Студенткиња треће године Медицинског факултета у Фочи и предсједница Студентске позоришне трупе Мирјана Радовић каже да је овај хумани гест у складу са позивом на који се одлучила уписом на студије медицине, те да је жељела да чланство студентске трупе буде узор младима, и подстакне их на бројне активности за добробит друштва.

„Дарујте осмијех за осмијех јер је то једина вриједна трампа. Настојте да будете богатији сваки дан, али не материјално, као што смо и ми данас постали богатији за низ осмијеха”, поручила је Радовићева.

Средства за набавку пакетића обезбијеђена су продајом карата за премијерно играње представе „Мамин син” Студентске позоришне трупе, рађене по тексту и у режији Мирјане Радовић.

Поред Радовићеве, у комаду су играли Кристина Аћимовић, Игор Крњић, Немања Митровић, Дејан Радовић и Небојша Марковић, који су извођењем комада показали своју хуманост.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име