„Илиндан спорт фест“ почиње 19. јула

0
126

У оквиру манифестације “Илиндан спорт фест-Јелен куп” на Сокоцу ће од 19. до 27. јула бити одржани турнири у футсалу, уличном баскету и одбојци на којима се очекује учешће екипа из сусједних градова и република, речено је Срни у Организацином одбору манифестације.

Члан Организациног одбора Предраг Добриловић навео је да је организатор “Илиндан спорт феста” соколачки Футсал клуб “Гласинац” и да се овај фестивал одржава на Сокоцу осми пут. 

Он је нагласио да се 8. Љетни турнир у футсалу игра од 19. до 27. јула, да је котизација за сениоре 100 КМ, а екипе-учесници могу се пријавити до 18. јула. 

Добриловић је истакао да је за побједника футсал турнира предвиђана награда од 3.000 КМ, а за другоплсирану екипу 1.000 КМ. 

За 8. Турнир уличног баскета, који ће се играти од 25. до 27. јула, екипе се могу пријавити до 24. јула, уз котизацију 50 КМ, а за млађе од 16 година 30 КМ. 

Организациони одбор је утврдио да првопласираној екипи на туриниру уличног баскета награда буде 1.200 КМ уз пехар, а другопласираној такође пехар и 600 КМ. 

Турнир у одбојци у оквиру “Илиндан спорт феста – Јелен куп” на Сокоцу ће се играти од 19. до 21. јула, а екипе се могу пријавити до 18. јула, уз котизацију 50 КМ. 

За побједника овог турнира прва награда је 500 КМ, а друга 200 КМ. 

Сви спортски сусрети у оквиру ове спортско-забавне манифестације одржаваће се у вечерњим терминима. 

Покровитељ “Илиндан спорт феста-Јелен куп” је општина Соколац.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име