ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Град богатији за три бебе

0
131

Према информацијама из Болнице Источно Сарајево, јуче су у породилишту рођени један дјечак и двије дјевојчице, док је на болничко лијечење примљено 34 пацијента.

Ватрогасци нису имали интервенција током протекла 24 часа.

Град је данас уредно снабдијевен водом.

Саобраћај се на већини путева у РС одвија редовно. Коловози су мјестимично мокри и клизави, а у котлинама, дуж ријечних токова и преко планинских превоја, јутарња магла смањује видљивост. На дионицама који пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће одроне камења и земље на коловоз. Сва мјеста на којима се изводе радови су прописно обиљежена, а возаче позивамо да поштују привремено постављену сигнализацију. Савјетујемо  максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу,уз обавезно посједовање зимске опреме.

У Републици Српској данас ће у већини крајева бити сунчано и нешто топлије вријеме уз мало облака. У појединим предјелима магла и ниски облаци задржаће се дуже током дана. Вјетар ће бити слаб, промјенљивог смјера, на југу слаба до умјерена бура, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Највиша температура ваздуха биће од седам до 13 степени, у мјестима са маглом до два степена Целзијусова.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име