ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Насеље Клек без електричне енергије

0
185

Због планираних радова на 10 kV воду Тилава, данас у периоду од 10:00 до 14:00 часова без напајања електричном енергијом ће остати потрошачи у насељу Клек, наводи се у саопштењу Електродистрибуције.

У породилишту Болнице Источно Сарајево јуче није било рођених беба, а на болничко лијечење је примљено 37 пацијената.

Ватрогасци нису имали интервенција у протекла 24 часа.

Већина путних праваца у РС јутрос је проходна, а вози се по мјестимично мокрим и клизавим коловозима. У котлинама и дуж ријечних токова јутарња магла смањује видљивост. Скрећемо пажњу на дионице у усјецима и поред камених косина због могућих одроне земље и камења на коловоз.

На свим путним правцима возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу. Краћи застоји у саобраћају могући су на путевима на којима се изводе санациони радови, а саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација.

У Републици Српској данас ће бити промјенљиво до претежно облачно вријеме. Јутро ће бити облачно са маглом по котлинама и око ријека, током дана углавном суво понегдје са сунчаним интервалима, уз могућност мјестимично слабе кише или краткотрајног пљуска на југозападу. Дуваће слаб и промјенљив вјетар, у Херцеговини слаб југо, на сјеверу прво сјевероисточни, а затим источни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име