Источно Сарајево: САЈ на граници Републике Српске и ФБиХ легитимише возаче

1
3467

У насељу Добриња, које се налази на граници Републике Српске и ФБиХ, припадници МУП-а Републике Српске у маскирним униформама и с другим цијевима заустављају и легитимишу возаче који намјеравају прећи границу.

Ову информацију су објавили бројни портали који су се запитали шта се дешава и зашто полицајци у маскирној униформи заустављају грађане.

Поводом тога Аваз је контактирао ПУ Источно Сарајево, гдје су рекли да се ради о класичној планској акцији коју су у медијима већ неко вријеме најављивали.

-Ради се о планској превентивној акцији коју је МУП Републике Српске већ неко вријеме најављивао. Акција има за циљ расвјетљавање тежих облика кривичних дјела. У тој акцији учествују припадници Специјалне антитерористичке јединице (САЈ), чији специјалци имају управо такву униформу и капе на глави – поручили су из ПУ Источно Сарајево.

Они су додали да се ова планска акција реализује уз сарадњу ПУ Источно Сарајево и Сектора криминалистичке полиције те Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име