Изграђено дјечије игралиште у насељу Обилићево на Палама

0
1333

 

Завршетак радова на дјечијем игралишту које је компанија Оногошт у сарадњи са организацијама World Vision и Мрежа – група за заштиту дјеце и омладине Пале изградила у насељу Обилићево у Палама, озваничен је данас.

Представник организације Мрежа – група за заштиту дјеце и омладине Пале, Јелена Субашић, истакла је да је Мрежа, као организација која окупља професионалце који се баве дјецом из свих сфера друштвене дјелатности на подручју општине Пале, пропознала потребу за једним оваквим игралиштем у насељу Обилићево с обзиром да у овом насељу живи знатан број дјеце предшколског и школског узраста, те да се у близини налази и ОШ „Србија“.

Представник компаније „Оногошт“, Милош Маловић, истакао је да је ова компанија, осим трговине као примарне дјелатности, подржава хуманитарне, спортске и културне манифестације, те да ће се и убудуће радо одазивати оваквим и сличним активностима, поготово када су у питању дјеца.

Најмлађи из насеља Обилићево моћи ће се играти на најсавременијим справама које пружају максималну безбједност, а за њихове родитеље, баке, деке у склопу игралишта обезбијеђене су клупе, како би на адекватан начин могли водити бригу о малишанима.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име