Извучена тијела – Настрадале учитељице пронађене у кориту Миљацке

1
3274

Након вишечасовне потраге, извучена су тијела три жене из корита ријеке Миљацке.

Тијела три раднице Основне школе “Kовачићи”, које су настрадале у тешкој саобраћајној несрећи на путу Сарајево-Пале”, извучена су из ријеке Миљацке, док се за четвртом особом из аутомобила још увијек трага.

Погинуле су Мерима Балкић, Лејла Садиковић, Алмина Ћоровић. Додаје се да се наставља потрага за Мином Kадрић која је такође била у аутомобилу.

У потрази учествују Горска служба спашавања, припадници Републичке управе Цивилне заштите, припадници МУП РС и ватрогасци.

Несрећа је услиједила након слијетања аутомобила са саобраћајнице у ријеку Миљацку, када су жене кренуле на сахрану бивше колегинице у Пале.

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево још врше увиђај, изјавила је Срни портпарол ове управе Весна Стокановић.

Његош Вукадин, командир Ватрогасне јединице Пале, потврдио је да су у возилу које је слетјело у провалији пронађена три тијела.

До несреће је дошло приликом слијетања возила у провалију која је дубока између 100 и 200 метара.

1 коментар

  1. pa nije ovo prvi put da ovde slecu automobili i da se desavaju udesi mislim prvo da bi trebalo osvetlit onaj tunel a zatim postaviti duplu ogradu sa signalizacijom upozorenja velika tragedija velika boze sacuvaj saucesce porodici

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име