Јахорина: У класи “У14” за жене побједнице Исидора Југовић и Теодора Филиповић

0
278

Побједници трке у велеслалому Отвореног првенста Смучарско планинарског друштва /СПД/ “Јахорина”, која је данас вожена на стази “Прача” на Јахорини, у класи “У16” /до 16 година/ јесу Ајлин Зухрић у женској и Салих Хасанбеговић у мишкој категорији.

Друго и треће мјесто припало је Мерјем Цуљевић и Ањи Дидовић у женској, односно Мухамеду Хусеиновићу и Дауту Хамидовићу у мушкој категорији, саопштено је из СПД “Јахорина”.

У класи “У14” за жене, прво и друго мјесто освојиле су чланице СПД “Јахорина” Исидора Југовић и Теодора Филиповић, док се Ерна Рамић нашла на трећем мјесту, а у мушкој категорији најбољи су били Миливоје Мачар из СПД “Јахорина”, те Тарик Зухрић и Мак Ломигора.

На побједничком постољу у класи у “У12” нашле су се Рукаја Хасанбеговић, Ина Ликић и Сајра Чуљевић у женској, а у мушкој категорији најбољи су били Ахмед Кантарџић, Изет Лут Османагић и Мак Трбоња.

Најбоље вријеме у класи “У10” оствариле су Есма Бехрић, Наида Бехрић и Зара Зец у женској категорији, док су у мушкој најбоље вријеме постигли Анур Мехић, Тимур Делимустафић и Андреј Филиповић.

Ајша Хаџимесић, Ајша Мујкановић и Ламија Есма Галешић биле освојиле су прва три мјеста у класи “У8” у женској категорији, док су Адриан Анић, Вацлав Хорак и Рајан Муртић били најбољи у мушкој категорији.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име