Јоксимивић продуцира филм о Томи Здравковићу

0
415

Поп пјевача и композитора у 2018. очекују нови изазови. Сценарио је написао Никола Пејаковић, глумци још нису одабрани.

Музичару Жељку Јоксимовићу 2017. била је изузетно успјешна и на пословном и на приватном плану! Имао је сјајну регионалну турнеју “Два света”, коју у четвртак завршава четвртим концертом у Сава центру овог мјесеца, а у октобру је постао отац близнакиња Ане и Срне. Један од најпопуларнијих пјевача и композитора у региону приредио је у уторак новогодишњи коктел у београдском хотелу “Мериот”, где је са представницима медија сумирао годину на измаку и говорио о плановима.

Срећан сам и задовољан због свега што ми се десило у овој години – рекао је за Јоксимовић, који ће најлуђу ноћ провести радно испред хотела “Бистрица” на Јахорини.Неке ствари нисмо очекивали али су се догодиле. На пословном плану је било много концерата, изненађен сам фантастичним одазивом публике за “Два света”. Човјек мора да вјерује у то што ради, увијек сам желио да изненадим новим стварима, као што је пројекат “Два света”. Жао ми је што ће ово бити последњи концерт са тим репертоаром, спремам нешто ново и другачије, јер у “Два света” може да стане све што замислите. Мислим да ће публика бити изузетно поносна ако то реализујем.

Јоксимовић се, како каже, радо враћа филмској и позоришној музици, а сљедеће године продуцираће играни филм о легенди народне музике Томи Здравковићу.

Спрема се добра прича, с обзиром на то да већ двије и по године интензивно размишљам да као продуцент радим филм о Томи – истиче Жељко. – Дуго сам разговарао о томе са мојим кумом и менаџером Банетом Обрадовићем, који је породични заступник лика и дјела Томе Здравковића. Окупио сам добру екипу и мислим да ћемо сакупити средства и средином сљедеће године снимити филм. Покушаћу да као продуцент будем на висини задатка. Кроз филм ћемо на специфичан начин објаснити како смо видјели Тому, великана наше сцене, али глумачка подјела још није урађена. Разговарао сам и са пријатељима Драганом Бјелогрлићем и Николом Пејаковићем који је написао сценарио за филм.

КУЋА ПУНА ДЈЕЧИЈЕГ СМИЈЕХА

Када није у студију, певач ужива у породичној атмосфери пуној дјечијег смијеха, у друштву својих дама, супруге Јоване, близнакиња Ане и Срне и троипогодишњег сина Косте:

Бебе су супер, све је фантастично, трудимо се да будемо што организованији у овом тренутку јер је то много важно.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име