Јоловић добио пријетње: Завршићеш као Срђан Кнежевић!

0
508

Пензионисани пуковник Војске Републике Српске Милан Јоловић Легенда, један од организатора мирних протеста дрвопрерађивача на Сокоцу рекао је данас да је добио СМС поруку у којој је наведено да ће завршити као Срђан Кнежевић и Жељко Марковић, чија убиства до сада нису расвјетљена.

Полицијска управа Источно Сарајево је упозната са пријетњама смрћу Јоловићу, због чега је отворена истрага.

Јоловић јерекао да има повјерења у институције Републике Српске и вјерује да ће бити откривен пошиљалац пријетеће СМС поруке коју је добио. Он је на конференцији за новинаре на Сокоцу рекао да пријетећу поруку, коју је добио јуче, може повезати са његовим недавним активностима у вези са протестима дрвопрерађивача Сарајевско-романијске регије.

“Садржај пријетеће поруке је резултат јавног коментара једне групе људи по кафанама да сам се осилио и да би могао да завршим као Срђан Кнежевић. Тек сада сам поносан што сам подржао мирне протесте на Сокоцу”, додао је Јоловић.

Он је навео да је његово животно опредјељење у таквом духу тако да ова пријетећа порука није констатована.

“Она само потврђује против кога је овај протест био упућен – против мафије која не познаје ни границе ни партије. Мафији поручујем да сам спреман на судбину Кнежевића и /Жељка/ Марковића. Сигуран сам само једно – да они немају метака колико ‘Легенди’ треба да убију да би уништили ову државу. Спреман сам на коначни обрачун”, истакао је Јоловић.

Он је навео да је у поруци писало: “Поздравили су те Срђан Кнежевић и Жељко Марковић, завршићеш као и они”.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име