Kапути у боји пркосе зимској монотонији

0
130

Чињеница је да се након завршетка празничне грознице осјећамо као да смо “заглавили” у некој колотечини.

Сивило наших улица подстиче нас на маштања о топлијем времену и бојама које враћају у живот, а вођена том мишљу, нова сезона изњедрила је неодољиви тренд који нас је подсјетио зашто толико волимо боје. Kапути су увијек сјајан избор за хладније дане, јер су женственији од обичних јакни, а можете да их носите уз готово све. Зимска гардероба не оставља много мјеста креативности. Одјећа, а поготово капути углавном су тамних боја, а ако желите да се истакнете међу униформисаним пролазницима и разбијете монотонију одаберите неки од капута у боји која ће вас истаћи гдје год се појавите.

Веселе боје

Судећи по актуелним понудама у high street трговинама, капути у боји биће неопходан комад који због своје упечатљивости свакој комбинацији пружа “оно нешто”.

Топли и удобни капути у црвеној, жутој, зеленој, розе боји не познају ријечи као што су монотоно и досадно, а волимо их јер својим изгледом баш сваки оутфит освјеже и подигну на неки нови ниво. Судећи по ниским температурама, сезона капута потрајаће све до почетка прољећа, стога није наодмет имати мини-колекцију капута који ће спремно одговорити на сваку прилику у овој хладној сезони.

Иако капут у црвеној боји уопште није суптилан, пријаће вам разноликост коју ће да унесе у ваш look. Нека црна одјећа буде платно за капут, јакну или мантил у некој неконвенционалној нијанси.

Пастелне нијансе

Ако сте љубитељ класичних капута те тежите изгледу који неће бити превише упечатљив, њежне пастелне боје задовољиће ваш модни укус, док су оне јарке резервисане за све оне којима ове зиме недостаје одважности. Одмак од једноставности црних и сивих модела, али и истовремено његовање елегантног изгледа, колористички капути идеални су за свакодневне комбинације и оне елегантније прилике у којима желите нагласити своју модну одважност. Зато се заогрните топлим и тренди изгледом те одаберите своју омиљену боју која ће вас истаћи у гомили.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име