Кик бокс клуб ”Кобра” вратио се са четири медаље из Пуле

0
304

На Међународном турниру “Alpe Adria 2018” у light дисциплинама, одржаног у суботу у Пули, Кик бокс клуб ”Кобра” из Источног Сарајева је учествовао са седам такмичара који су остварили запажене резултате.

Такмичење је бројало око 450 такмичара, односно 44 клуба из шест земаља.

Михајло Буквић је имао врхунски наступ и низом побједа дошао до златне медаље, чиме је себи обезбједио пут на Свјетски куп у Италији – Римини који ће се одржати у јуну мјесецу.

Нађа Терзић такође бриљирала златом побједивши у финалу противницу из Хрватске прекидом у првој рунди.

Борис Лубура је освојио сребрену медаљу. У финалној борби није имао среће јер је радио са много искуснијим борцем који се већ дуги низ година бори у овој дисциплини.

Никола Шекарић је у четвртфиналу имао одличан наступ и побједио домаћег борца убједљивом разликом али је у полуфиналу изгубио на поене малом разликом и морао је да се задовољи трећим мјестом, односно бронзом.

Нажалост Сергеј Фуртула , Тијана Буквић и Алекса Спахић су овај пут остали без медаља.

Једноставно лоша срећа, дуг пут и умор, као и прејака конкуренција су пресудили за такав резултат, али то ће им дати сигурно мотивацију да раде и тренирају још јаче и боље за предстојећа такмичења.

„Кик бокс клуб ”Кобра” креће у фазу припрема за Свјетски куп “Bestfighter Wako World Cup 2018” који ће се одржати од 14 до 17 јуна у Италији-Римини , а увелико су почеле финалне припреме Вука Мичића за Балканско првенство које ће се одржати у Сарајеву 23 и 24 јуна“, рекао је тренер Бојан Телетина.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име