Кладионичар и радница “Премиера” се потукли због добитка

0
1668

Горажданска полиција уручила је синоћ прекршајне налоге радници спортске кладионице “Премиер” и једном мушкарцу који се кладио, због физичког напада, нарочито дрског понашања и прекршаја против јавног реда и мира.

Према информацијама из МУП-а Босанско-подрињског кантона, радница кладионице која се налази у улици Руждије Исламагића полицији је око 21.30 сати пријавила како ју је у кладионици напао М. Е. из Горажда, пише faktor.ba.

Полиција је изашла на мјесто догађаја и испитала наводе пријаве, те је утврђено да је М. Е. у Ургентном центру Кантоналне болнице у Горажду указана љекарска помоћ и да су му установљене лакше тјелесне повреде у виду огреботина у предјелу врата.

Како сазнајемо, мушкарац је добио одређени износ новца на кладионици и дошао у “Премиер” по свој добитак. Међутим, ту је дошло до неспоразума око исплате. Кладионичар је тврдио да је добио више новца од износа који му је радница исплатила, а она му је од добијене суме највјероватније узела новац за ПДВ, на шта се он побунио и напао је. Радница му је узвратила и изгребала га ноктима.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име