Клепатан се вратио – Прича која враћа вјеру у љубав

0
440
Фото: Илустрација

Најпознатија љубав двије роде, она између Малене и Клепетана – поново је загријала срца свих оних који вјерују у љубав.

Наиме, Клепетан се по 17. пут, након одласка у топлије крајеве, вратио својој Маленој у насеље Бродски Варош у Хрватској и то раније него обично, пошто се овај пар увијек састајао крајем марта.

Сав дрхти од хладноће, још се није навикао на ове ниске температуре. Стигао је јуче у 15 часова и одмах је дословно смазао два килограма меса које сам му донио у канти- изјавио је Стјепан Вокић, пензионисани домар Подручне школе у Бродском Варошу који још 1993. године брине о заљубљеним родама.

Вокић додаје како га је изненадио Клепетанов ранији долазак, али каже како природа – зна своје.

Видио сам седам рода како лете изнад игралишта, а потом су слетјеле. Отишао сам ка њима како бих сазнао да ли је и Клепетан међу њима. Кад сам им примакао месо Клепетан ме је препознао и одмах дошао ка мени. Након што је појео, одлетио је у гнијездо Маленојрекао је он, додајући да ће можда бити и малих птића, пошто се пар одмах бацио на мажење и љубљење и то два пута.

Забављају се већ њих двоје па ће кроз неколико седмица Малена снијети и јаја. Можда ће бити и малих птића. Али види се да је дуг пут изморио Клепетана, доста спава. Па им, како су навикли, доносим и храну – каже Вокић и додаје да је снимио Клепетанов повратак па ће снимак ускоро осванути и на Фејсбук страници популарних рода коју иначе уређује његов син.

Ја вам нисам баш за те мобилне телефоне, године су ту – закључио је Вокић, видно срећан што су се његове роде састале по 17. пут, пише Блиц.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име