Код малољетника пронађена већа количина новца без поријекла

0
1141

Фочанска полиција пронашла је код малољетника који је без положеног возачког испита управљао аутомобилом већу количину новца за који постоји основ сумње да је проистекао из кривичног дјела превара, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

У саопштењу се наводи да су полицајци зауставили и контролисали седамнаестогодишњег возача “голфа четири” из Фоче у петак, 16. новембра, око 21.10 часова у Улици Мака Диздара, а на основу претходно прикупљених оперативних сазнања.

Малољетник је управљао возилом без положеног возачког испита, а приликом саобраћајне контроле добровољно је предао полицији гумену палицу, гасни пиштољ и метке за пиштољ, те већу количину новца у различитим апоенима.

Под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Требиње, од лица из Фоче чији су иницијали Д.Н. /19/, власника “голфа”, привремено је одузето то возило због постојања основа сумње да потиче из кривичног дјела превара.

Дежурни тужилац наложио је да буду предузете све мјере и радње у складу са одредбама о Закону о поступању са малољетницима с циљем прикупљања доказа и документовања кривичних дјела превара, фалсификовања исправе и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Даљи рад на документовању кривичних дјела је у току.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име