Коловози јутрос мокри и клизави

0
14

У породилишту Болнице Источно Сарајево у протекла 24 часа није било рођених беба. На болничко лијечење примљено је 28 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

У подручјима Републике Српске и Федерације БиХ, у којима пада киша коловози су мокри и клизави, а магла и ниска облачност мјестимично смањују видљивост и прегледност пута.

Саобраћај се одвија без дужих застоја и посебних ограничења, уз изузетак дионица на којима се изводе радови.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске скрећу пажњу на повећану опасност од одрона камења и земље на коловоз на свим дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, док у котлинама и уз ријечне токове у јутарњим часовима има магле или сумаглице.

Саобраћај се одвија наизмјенично једном саобраћајном траком на магистралном путу Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново због изградње мале хидроцентрале Крупац на ријеци Жељезници.

Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас претежно облачно и нестабилно вријеме са пљусковима.

У послијеподневним сатима могућа и слаба грмљавина. Вјетар слаб сјеверног смјера. Највиша дневна температура углавном између 15 и 22 степена Целзијуса.

У Источном Сарајеву претежно облачно вријеме. Повремено може пасти пљусак кише. Највиша дневна температура око 18 степени.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име