Dodik: Mi nismo birani da bismo uživali u komforu koji se ponekad vidi

12.01.2022. 13:13
11
IZVOR: Katera

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da, bez obzira što je njegov lični komoditet značajno ugrožen onim što on i njegova doživljavaju u posljednje vrijeme, Republika Srpska i njeni građani mogu računati na njega.

Dodik je istakao da su za odbranu prava Republike Srpske zaduženi ljudi u politici, te zahvalio građanima za podršku koju mu pružaju.

- Hoću da vam kažem da Republika Srpska i vi možete da računate na Milorada Dodika - poručio je Dodik.

Dodik je rekao da i ako ne bude živ jednog dana, ako bude na drugom svijetu, kako je on rekao, razmišljaće o tome da Republika Srpska bude "svoja država".

- To je moj zavjet. Zato ću sav kapacitet koji imam u sebi i oko sebe usmjeriti ka tome da se borim za srpske nacionalne interese - naveo je Dodik.

On je naglasio da ne zna kada će se u tome uspjeti, ali da bi volio da to bude dok je on živ.

- Mi nismo birani da bismo uživali u komoditetu, koji se ponekad vidi kada se vozimo autima, helikopterima. Naš komoditet je ograničen sa stanovišta svih pritisaka koje živimo svaki dan, koji su nam nametnuti od jednog dijela međunarodne zajednice, predvođenog Amerikancima, Britancima, jednog dijela EU, u želji da prekomponuju BiH onako kako su obećali muslimanima - da će razgraditi Srpsku i sagraditi unitarnu BiH - rekao je Dodik.

Komentari 11
 • Generic placeholder image
  AHAHAHAH 14.01.2022. 13:00
  Srbuj Srbine makar slame jeo!
 • Generic placeholder image
  Re: Petar 13.01.2022. 21:46
  Re :Petar
  Tačno tako (samo malo drugačije) Dok god Ietetbegović i Dodik budu čuvali jedan drugom, ti ćeš birati Dodika. Tako si ga birao i kada je ukidao VRS i kada je predo Brčko i kada je na tenkovima natoa dolazio na vlast i kada je
  sa Alijom sastavljao spiskove za smjenu oi zatvaranje Srba i kada je formirao SUD i tužilaštvo BiH i zatvarao u njega Srbe i kad ih je Hagu isporičivao (a sada ih ko bajagi brani). Uvjek si bio za njega i sada si. Vrijeme je da ga izdaš.
 • Generic placeholder image
  Re Vukašin 13.01.2022. 16:07
  Moj Vkašine tada je hljeba bio 0.20 KM pa si za 80 KM mogao da kupiš 400 komada hljeba. Danas hljeb 1.50 KM a plata 600 KM i to ti je isto. Kažu da hljeb treba da poslupi i do 20% tako da će nam trebati 720 KM da imamo iste uslove.
  Mislimalo tom glavom.
 • Generic placeholder image
  jr smith 13.01.2022. 15:09
  lopovcino
 • Generic placeholder image
  Doctoree 13.01.2022. 12:35
  Ziv zdrav bio i ako Bog da da ti se pridruze ovi iz opozicije, e onda nam ne moze niko nista. Samo jedinstvo Srbina Spasava.🇷🇸
 • Generic placeholder image
  Salmonela 13.01.2022. 10:30
  Sirotinja je najbogatija, uvijek sve placa.
 • Generic placeholder image
  Vukasin 12.01.2022. 22:56
  Dok je Sarovic bio predsjednik Republiku Srpsku su svi uvazavali. Plate su bile i do 80 maraka. Gradilo se na sve strane, bolnice, skole, mostovi, autoputevi, tuneli.
 • Generic placeholder image
  Petar 12.01.2022. 22:49
  Da si nam ziv i zdrav predsjednice. Dok te pljuju Bakir, SDA,politicari USA i Velike Britanije ti si na pravom putu. Da trebas biti mudriji i vise djelati a manje pricati i otkrivati neprijateljima svoje namjere, vjerovatno trebas.
 • Generic placeholder image
  Džoker 12.01.2022. 19:15
  Ako misliš da ima još uvijek budala da gube glavu, prevario si se trbonjo.
 • Generic placeholder image
  Zorka 12.01.2022. 16:58
  Ja bih svoj "komoditet" rado mijenjala za Dodikovi KOMODITET. A što se tiče pritisaka, više ih trpimo moja porodica i ja nego on. Svaki dan sam pod pritiskom da mi ne isključe struju, da mi djeca imaju šta jesti, da mi muž ne ostane vez posla, da mi ne umre svekrva od čije penzije, uglavnom, preživimo mjesec dana. I najvažnije - da sa završenim državnim fakultetom nakon deset godina dobijem posao. I zato, predsedniče ne znam čega, ne trabunjaj o komoditetu i pritisku!
 • Generic placeholder image
  Miodrag 12.01.2022. 15:19
  Znaci mozemo racunati da ce nastaviti sa pljackanjem sopstvenog naroda i Republike Srpske
Povezane vijesti
Uzbune o nestaloj djeci objavljivaće se i na bankomatima u Srpskoj Uzbune o nestaloj djeci objavljivaće se i na bankomatima u Srpskoj
Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske
Najčitanije
 • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
  14h 0m
  0
 • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
  14h 7m
  3
 • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
  10h 49m
  0
 • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
  5h 27m
  0
 • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
  5h 59m
  0