Лондон најомиљенија дестинација за Валентиново

0
104
Фото: STR/EPA

Анкета “Рајанера” показала је да је Лондон најомиљена дестинација за викенд “Валентиново” другу годину заредом, док су Рим и Милано сљедеће најпопуларније дестинације.

Холандија, Француска и Белгија најпопуларније су дестинације за парове, Италија, Грчка и Ирска су најпопуларније дестинације за индивидуалце, а скоро 30 посто путника за “Валентиново” некуда ће отпутовати сами, саопштио је “Рајанер”.

У саопштењу се наводи да ће та авио-компанија превести 1,3 милиона корисника за викенд “Валентиново” /између 14. и 17. фебруара/ “и управљаће са више од 1.800 љубављу напуњених летова на сам дан Валентинова”.

– Kако би прославили, `Рајанер` је најавио распродају за путовања у фебруару с цијенама карата од 9,99 евра. Ова понуда доступна је за резервацију до петка у поноћ /15. фебруара/, тако да би корисници требало брзо да се улогују на www.ryanair.com и резервишу своје мјесто – истичу из “Рајанера”.

У саопштењу се додаје да су за све који траже “last-minit” романтичан поклон, “Рајанерови” ваучери за “Валентиново” такође “доступни на www.ryanair.com од само 25 евра, омогућујући поклон путовања на једну од 230 дестинација”.

– Било да путујеш с вољеном особом или једноставно желиш побјећи од свега, љубав је у зраку и нама је задовољство што можемо превести више од 1,3 милиона људи преко Европе за ово Валентиново. За оне којима треба “last-minit” романтична инспирација, покренули смо распродају с цијенама од само 9,99 евра – рекла је Робин Kили из “Рајанера”.

Према њеним ријечима, будући ће ова “невјероватно ниска понуда брзо бити разграбљена, корисници би требало да се улогују на www.ryanair.com  већ данас и избјегну сломљено срце”.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име