Марко Кубатлија предсједник ОО ДНС-а

2
1177

На изборној скупштини Општинског одбора Демократског народног савеза /ДНС/ Пале изабран је Марко Кубатлија за предсједника овог одбора, као и 37 чланова.

Кубатлија је рекао да ће се у странци у наредном периоду бавити израдом платформе за сљедеће изборе и изразио увјерење да ће побиједити спој младости и искуства.

Он је најавио да ће у наредном периоду посјетити све мјесне одборе, те да ће почетком наредне године ДНС Пале бити спреман за коалиционе договоре са свим странкама које буду хтјеле да прате њихов програм.

Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је новинарима да су младост и енергија коју је вечерас видио на Палама гаранција да ДНС опстаје и траје и у овој општини, и у цијелој Републици Српској.

Павић је нагласио да све анкете показују да ДНС тренутно има веће повјерење грађана у односу на протекле изборе када је странка остварила најбоље резултате од оснивања.

Он је рекао да је циљ ДНС-а да на наредним локалним изборима на подручју Сарајевско-романијске регије добије више гласова него на протеклим општим изборима.

“Сигуран сам да су ови млади људи способни да то остваре. Радује ме да у Сарајевско-романијској регији људи препознају програм ДНС-а и све више нам указују повјерење. То нам гарантује будућност”, истакао је Павић.

Изборној скупштини ДНС-а присуствовали су и посланици ДНС-а у Народној скупштини Републике Српске, министри ове странке у Влади Српске и истакнути чланови ДНС-а.

2 коментара

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име