Мићић уз Говедарицу – Чекамо одговор ЦИК-а на бројне нерегуларности избора

0
818

Потпредсједник Српске демократске странке Мићо Мићић каже да није било кафе са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком, како то пишу поједини медији и није ни са ким разговарао о утврђивању било чије одговорности када су у питању недавни избори, који су одржани у недјељу.

Каже да је једино кафу, на тему избора, попио јуче са предсједником СДС-а и кандидатом те странке за предсједника Републике Српске Вукотом Говедарицом.

Мићић каже да је у разговору са предсједником СДС-а било ријечи о одржаним изборима и да су се договорили да се сједница Предсједништва те странке одржи у сриједу.

“Разговарао сам са предсједником Говедарицом о изборима и резултатима који још увијек нису коначни. Било је ријечи о неправилностима који су се десили током изборног процеса које ће бити прослијеђене ЦИК-у на разматрању”, казао је Мићић у изјави БН ТВ.

Он је рекао да је сагласан са Говедарицом да треба сачекати коначне резултате и да ће на сједници Предсједништва странке бити ријечи о спроведеном изборном процесу и резултатима.

„Ми још не знамо праве резултате и шта ће бити са нашим приговорима у вези нерегуларности изборног процеса“, рекао је Мићић, одбацујући медијске натписе да је у контакту са лидером СНСД-а у вези преузимања странке и приближавања СДС-а тој странци.

“То су све шпекулације и ја у томе нисам учествовао“, рекао је Мићић, наводећи да није ни са ким о томе разговарао и да је што се тиче “кафа” на ту тему једина била са предсједником Говедарицом.

Остало су све лажи“, рекао је Мићић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име