Министар Шаровић личност године

1
956

Министру спољне трговине и економских односа БиХ Мирку Шаровићу данас је у Банском Двору, уручена награда “Најбољи министар“, у оквиру церемоније избора најбољих пословних људи и компанија на нивоу Југоисточне и Средње Европе за 2017. годину.

У образложењу европског независног жирија за избор најбољег менаџера године наведено је да се министар максимално бави својим послом, да истрајава у жестокој борби за бољи амбијент за бизнис, извоз и уопште за остварење бољих резултата у бизнису и економији БиХ, а остварио је изванредну успјешну сарадњу са великим бројем влада и министарства у региону.

Министар Шаровић, наводи се, својим радом и понашањем шири позитивну енергију, ради и гради боље пословне односе и пријатељства за све у држави и према свим анкетама, најпопуларнији је министар у народу, у свим дијеловима БиХ.

Избор најбољих пословних људи и компанија на нивоу Југоисточне и Средње Европе за 2017., одржан је у организацији Дирекције европске агенције за избор и промоцију најменаџера и најкомапнија.

Награде “Најменаџер” и “Најкомпанија” додјељују се истакнутим појединцима и фирмама који биљеже изванредне резултате у бизнису и односе се на квалитетно пословање, повећање производње и добити, тржишно доказивање, примјену нових савремених технологија, инвестирање у развој, окренутост ка извозу, отварање нових радних мјеста и јачање укупне конкурентне способности.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име