Мурали који су у августу уљепшали свијет

0
678

“Ходање у кругу” је назив овог великог мурала направљеног за фестивал уличне умјетности “Waterford Walls” у Ватерфорду у Ирској. Ипак, нашао се на фасади једне зграде на Новом Зеланду.

За шпанске краљеве графита Пичи & Аво кажу да су чудесни пријатељи и непријатељи својим сликама. На овом муралу направљеном за “Паф! Паф!” шоу у Грчкој осликали су грчког хероја Персеју са Хермес крилатим сандалама.

Француски умјетник Мантра показује своју класу уз овај одличан мурал у Бечу. Направљен за Фестивал урбанистичке естетике, Мантра је свој рад једноставно назвао “Бечки лептири”.

Грађански рат у комбинацији с оскудношћу послова, ресурса и простора узрокује тензије међу људима у Либану. Ернесто Марање је насликао џиновског црног носорога како би показао да разноврсност може бити предност, а не терет.

Индонежански сликар, познат по надимку Вајлд Дравинг, заслужио је мјесто на овој листи тако што је направио овај импресивни мурал. “Грифин” се може наћи у Арвики, Шведска, и направљен је за фестивал умјетности “Аrtscape”.

Прошлог мјесеца је одржан невјероватни “Street Art On The Roc” фестивал у Француској. Хопаре је био један од сликара који су показали своје вјештине током овог догађаја. Резултат? Ова љепота која одузима дах.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име