На Јахорини одржана прва љетна хуманитарна „Трка за живот“

0
579

У оквиру хуманитарне акције, у сарадњи са фондацијом „Подржи живот“, Олимпијски центар Јахорина успјешно је организовао прву љетну „Трку за живот“.

Овом приликом директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић изразио је захвалност свима који су допринијели успјешности ове акције.

 „Неизмјерно сам захвалан свима који су узели учешће у хуманитарној акцији, учесницима трке на одличном одзиву, онима који су банданама посебно дизајнираним за овај дан украсили нашу планинину. Посебно нашим амбасадорима Немањи и Стефану Мајдов који су дали несебичну подршку овој акцији, нашим драгим волонтерима и запосленима и свима онима који су на други начин подржали ову хуманитарну акцију фондације Подржи живот и нас, ОЦ Јахорина“, рекао је Љевнаић.

Поред такмичења, одличне атмосфере и доброг провода Јахорина је данас одисала хуманошћу и пријатељством, правим људским вриједностима.

Овом хуманитарном акцијом прикупљено је 2.751 КМ дјецу којима је помоћ заиста неопходна.

Из Олимпијског центра Јахорина изјавили су да је ово друга по реду хуманитарна трка и да ће их будућности сигурно организовати још чешће.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име